БУХОРО ВИЛОЯТИДА РАҚАМЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ КЛАСТЕРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада рақамли технологияларни иқтисодиётдаги ўрни ва унинг миллий иқтисодиёт ривожланишига таьсири кўриб чиқилган. Мақолада рақамли технологиялари кластерини жахонда тараққий топган давлатларда ривожланиш жараёнлари ўрганилган. Шунингдек Бухоро вилояти мисолида рақамли технологиялари кластерини ривожлантириш истиқболлари кўриб чиқилган.