INVESTISIYA FAOLLIGINI OSHIRISHDA BANKLARNING ROLI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mamlakatdagi investisiya faolligini oshirishda banklar faoliyati, ularning roliga bag‘ishlab ushbu maqola tayyorlangan. Ularning investision siyosatini amalga oshirish ko‘rsatilgan. Banklarning investisiya siyosatiga ta'sir etuvchi omillar aniqlangan va xulosalar ishlab chiqilgan.