УЗОҚ МУДДАТЛИ АКТИВЛАР ҲИСОБИНИ ХАЛҚАРО СТАНДАРТЛАР АСОСИДА ТАКОМИЛЛАШТИРИШ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада узоқ муддатли активларни халқаро стандартлар асосида ҳисобини юритиш борасида хорижий ва маҳаллий олимларнинг ёндашувлари, шунингдек, халқаро стандартларда узоқ муддатли активларни тан олиш, баҳолаш ва ҳисобга олиш тамойиллари тадқиқ қилинди.