ТРАНСПОРТ ТАШКИЛОТЛАРИДА УЗОҚ МУДДАТЛИ АКТИВЛАР БЎЙИЧА ҲИСОБ СИЁСАТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ УСЛУБИЙ ЖИҲАТЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мазкур мақолада узоқ муддатли активлар бўйича ҳисоб сиёсатининг муҳим жиҳатлари ва уларнинг корхонанинг молиявий барқарорлигига бўлган таъсири ўрганилган. Изланишлар натижалари бўйича илмий таклиф ва амалий тавсиялар берилган.