SUGʼURTA TASHKILOTLARIDA BUXGALTERIYA HISOBINI MOLIYAVIY HISOBOTNING XALQARO STANDARTLARI ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada moliyaviy hisobotning xalqaro standartlariga o’tish zarurati, sug’urta tashkilotlarida hisobni tashkil etishdagi muammolar, 17-sonli MHXSni o’ziga xos xususiyatlari, sug'urta shartnomalarini hisobga olish qoidalari yoritib berilgan.