САНОАТ КОРХОНАЛАРИДА РАҚОБАТБАРДОШЛИКНИ БОШҚАРИШ СТРАТЕГИЯСИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мазкур мақолада муаллифларнинг “саноат корхонасининг рақобатбардошлигини бошқариш” масалалари талқини, корхонанинг рақобатбардошлигини стратегик бошқаришнинг асосий моделини яратиш масалалари тадқиқ қилинган. Саноат корхонасининг рақобатбардошлигини таъминлаш стратегиясини шакллантириш жараёни баён қилиб берилган.