МЕЛИОРАТИВ ТИЗИМЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ЖАРАЁНЛАРИНИ РАҚАМЛАШТИРИШНИНГ ТАШКИЛИЙ-ИҚТИСОДИЙ АСОСЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада мелиоратив тизимлар ҳолатини баҳолаш бўйича халқаро тажрибалардан келиб чиққан ҳолда, замонавий технологиялардан фойдаланиш замон талаби ва энг муҳим вазифалардан бири саналади.