O‘ZBEKISTONDA IJTIMOIY-IQTISODIY JARAYONLAR RAQAMLASHUVIDA NOAN’ANAVIY BANDLIK TURLARINING RIVOJLANISHI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
O‘zbekistonda ijtimoiy-iqtisodiy jarayonlar raqamlashuvida aholining turmush darajasini yaxshilash hamda kambag‘allikni qisqartirish uchun aholi bandligini ta’minlash eng muhim vazifalardan hisoblanadi. Buning uchun noan’anaviy bandlik turlarining rivojlanishiga e’tibor qaratish zarur.