TIJORAT BANKLARDA CHAKANA KREDITLASH JARAYONLARINI RAQAMLASHTIRISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Hozirgi kunda tijorat banklarida chakana kreditlash jarayonlarini raqamlashtirish tartibi joriy etilmoqda. Mazkur maqolada chakana kreditlashni raqamlashtirish bosqichlari, afzalliklari va tamoyillari o‘rganilgan bo‘lib, bundan tashqari chakana kreditlashda jarayonlarning o‘zgarishi tahlil qilingan.