KON-GEOLOGIYA KORXONALARI IQTISODIY XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHNING IQTISODIY VA HUQUQIY ASOSLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada kon-geologiya korxonalari iqtisodiy xavfsizligini ta’minlashning iqtisodiy va huquqiy asoslari tadqiq etilgan. Kon-geologiya korxonalarida iqtisodiy xavfsizlikni ta’minlash masalalarini iqtisodiy va huquqiy asoslarini o‘rgangan olimlarning tadqiqotlariga ilmiy jihatdan to‘xtalib o‘tilgan. Shuningdek, MDH mamlakatlari olimlarining ham kon-geologiya korxonalarida iqtisodiy xavfsizlikni ta’minlash borasidagi tadqiqotlari o‘rganilgan holda muallif qarashlari bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.