КОРХОНАЛАР БОШҚАРУВИДА МАРКЕТИНГ ДАСТУРЛАРИДАН ФОЙДАНИШНИНГ ЕВРОПА ИТТИФОҚИ МАМЛАКАТЛАРИНИНГ КОНТИНЕНТАР ХУСУСИЯТЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада Европа Иттифоқи мамлакатлари корхоналари бошқарувида маркетинг дастурларидан фойдаланиш усуллари таҳлил этилган, унинг ўзига хос хусусиятлари аниқланган, ҳозирги ривожланиш ҳолати баҳоланган.