KORXONALARIDA BOSHQARUV HISOBINING AXBOROT BAZASINI TAKOMILLASHTIRISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqola doirasida korxonalarida boshqaruv hisobining axborot bazasini takomillashtirish masalalari muhokama etilib, uning nazari jihatlariga eʼtibor qaratiladi. Shuningdek, soha olimlarning boshqaruv hisobi toʻgʻrisidagi fikrlari oʻrganilib umumiy muallif xulosalari shakllantirildi hamda axborot bazasini takomillashtirish muammolarini tasniflash masalalariga asosiy urgʻu qaratildi. Nazariy, uslubiy va tashkiliy masalalarning murakkab tabiati nuqtai nazaridan boshqaruv tahlili axborot bazalarini takomillashtirish masalasi muhokama etildi.