ИҚТИСОДИЁТЛАРНИ ЖАДАЛ ИНТЕЛЛЕКТУАЛЛАШТИРИШ ШАРОИТИДА МАҲАЛЛИЙ БИЗНЕС ТУЗИЛМАЛАРИНИНГ ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНИШ ДИНАМИКАСИ ВА ҲОЛАТИНИ ТАҲЛИЛ ҚИЛИШ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада иқтисодиётларни жадал интеллектуаллаштириш шароитида маҳаллий бизнес тузилмаларининг инновацион ривожланиш динамикаси ва ҳолати чуқур таҳлил қилинган.