АУДИТ ИШ СИФАТИНИ НАЗОРАТ ҚИЛИШ ЙЎНАЛИШЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мазкур мақолада аудиторлик ташкилотлари иш сифатини назорат қилиш йўналишлари, аудит иш сифати назоратининг ўзига хос хусусиятлари ҳамда аудит иш сифатини назорат қилишни ташкил этишнинг назарий асослари тўғрисида фикр юритилган. Шунингдек, аудиторлик ташкилотлари иш сифатининг асосий кўрсаткичлари шакллантирилган. Жумладан, мазкур кўрсаткичларни иш сифатини назорат қилиш жараёнида қўллаш орқали эришиладиган натижалар бўйича хулосалар шакллантирилган.