SUG‘URTA SOHASINING O‘ZBЕKISTON IQTISODIYOTIDAGI O‘RNI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston sug‘urta bozori, uning O‘zbekiston iqtisodiyotidagi ahamiyatini ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, sug‘urta bozorining barqarorlashuvi va amalga oshirilishi lozim bo‘lgan dolzarb vazifalar xususida xulosa, taklif va tavsiyalar berilgan.