KORXONANING MOLIYAVIY HOLATI VA UNING ZAMONAVIY SHAROITDAGI XUSUSIYATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada korxonaning moliyaviy holati tushunchasining batafsil tavsifi berilgan, korxonaning moliyaviy holatini tahlil qilish maqsadlari, “moliyaviy holat” tushunchasining tarkibiy va mantiqiy diagrammasi ko‘rib chiqiladi va korxonaning moliyaviy holatini baholash bo‘yicha chora-tadbirlar taklif etiladi.