BOZOR IQTISODIYOTI SHAROITIDA AHOLINI IJTIMOIY HIMOYA QILISH TIZIMINING SHAKLLANISHI VA UNING HUQUQIY-INSTITUTSIONAL ASOSLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada bozor iqtisodiyoti sharoitida aholini ijtimoiy himoya qilish tizimining shakllanishi va uning huquqiy-institutsional asoslari ko‘rib chiqildi. Shuningdek, bozor iqtisodiyoti sharoitida ijtimoiy himoyaning shakllari va uning asosiy belgilari tahlil qilindi.