RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB TRANSPORT XIZMATLARI INFRATUZILMASINI TAKOMILLASHTIRITISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
ushbu maqolada transport xizmatlari infratuzilmasini raqamlashtirishning o‘ziga xos jihatlari va xususiyatlari atroflicha o‘rganilgan. Aynan raqamli texnologiyalardan faol foydalanish ushbu sohaning iqtisodiy samaradorligini oshirishning eng istiqbolli yo‘llaridan biri ekanligi isbotlangan. Transport xizmatlari infratuzilmasini rivojlantirishning konseptual yo‘nalishlarini takomillashtiritish bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.