"UNITED WINDOW" MCHJ ISHLAB CHIQARISH KORXONASINING MARKETING FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH YO'LLARI. (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada mahsulot va xizmatlarga bo'lgan talabni o'rganish, raqobatchilarni tahlil qilish, potentsial mijozlarning ehtiyojlarini va bozor talablarini aniqlash, мarketing strategiyasini ishlab chiqish: mahsulot assortimenti va narxlarini belgilash, aniq hududlarga yo‘naltirish, mahsulotni tarqatish kanallarini o‘rnatish, marketing xabarlarini ishlab chiqish, aksiyalar, mijozlarni rag‘batlantirish, ko‘rgazma va tadbirlarda ishtirok etish ko’rib chiqilgan.