XIZMАT KО‘RSАTISH KОRXОNАNING RАQОBАTBАRDОSHLIGINI BОSHQАRISH MЕXАNIZMI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada xizmat ko‘rsatuvchi korxonalarning raqobatbardoshligini boshqarish mexanizmi aks ettirilgan. Xizmat ko‘rsatuvchi korxonalarning raqobatbardoshligining integral ko‘rsatkichi hisoblanishi berilgan.