Тадбиркорликда инновацион бошқарув самарадорлигини ошириш йўналишлари (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Тадбиркорлик фаолиятини жадал ривожлантириш ҳамда улар томонидан рақобатбардошли маҳсулотлар ишлаб чиқаришни йўлга қўйилиши учун биринчи навбатда уларда инновацион фаолиятни йўлга қўйиш талаб этилади. Мақолада тадбиркорлик фаолияти ва ундаги инновацион бошқарув масалалари тадқиқ қилинган. Инновацион бошқарув самарадорлигини ошириш йўналишлари ишлаб чиқилган.