МЕҲНАТ РЕСУРСЛАРИ ВА УЛАРДАН САМАРАЛИ ФОЙДАЛАНИШ МАСАЛАЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Иқтисодиёт ва унинг субъектларининг ривожланишида иқтисодий ресурслар муҳим аҳамиятга эга. Мақолада меҳнат ресурсларининг аҳамияти, улардан фойдаланиш самарасини ошириш масалалари тўғрисида маълумотлар келтирилган.