SUG’URTA BOZORIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ASOSLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada sugʼurta bozorida innovatsion texnologiyalaridan foydalanish asosida sugʼurta xizmatlaini koʼrsatish imkoniyatlari va istiqbollari oʼrganilgan. Onlayn sugʼurta texnologiyalarning turlari va ulardan foydalanish asoslari ilmiy jihatdan koʼrib chiqilgan. Oʼrganish natijasida innovatsion texnologiyalarni sugʼurta kompaniyalarida qoʼllash orqali erishiladigan yutuq va kamchiliklar tahlil qilingan.