ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИДА МАҲСУЛОТЛАР ИШЛАБ ЧИҚАРИШНИНГ НИСБИЙ САМАРАДОРЛИГИНИ КЎП ОМИЛЛИ СТАТИСТИК МОДЕЛИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Жаҳонда табиий ва озиқ-овқат маҳсулотларига бўлган талабнинг кескин ўсиши шароитида қишлоқ хўжалиги ишлаб чиқаришини ташкил этиш ва бошқаришда илмий ёндашувлардан кенгроқ фойдаланиш, хусусан, ишлаб чиқариш ривожланишини моделлаштириш ва прогнозлаштиришга катта эътибор қаратилмоқда.