ҚУРИЛИШ СОҲАСИНИНГ ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНИШИДА ТАШКИЛИЙ МУНОСАБАТЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада қурилиш соҳасининг инновацион ривожланишида ташкилий муносабатларни шакллантириш ва уни ривожлантириш масалалари кўриб чиқилган. Мақолада Самарқанд вилояти қурилиш корхоналаридаги бугунги ҳолат таҳлил қилинган ҳамда соҳага инновацияларни киритиш ва уни тарғиб қилиш масаласини илмий-услубий, ташкилий жиҳатдан ечиш бўйича тавиялар берилган.