JAHON AMALIYOTIDA AGROKLASTER TIZIMINI SAMARALI TASHKIL ETISH VA YURITISH BO‘YICHA TO‘PLANGAN TAJRIBALAR TAHLILI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada agroklasterlar faoliyatini tashkil qilish va ularning samaradorligini oshirish borasida to‘plangan xorijiy tajribalar tizimlashtirilgan va ulardan mahalliy sharoitlarda foydalanish imkoniyatlari o‘rganilgan.