HUDUDLARNING BARQAROR IJTIMOIY-IQTISODIY RIVOJLANISHINI TAHLIL QILISHNING USLUBIY JIHATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada biz tadqiqotchilar va tahlilchilar tomonidan hududlarning barqaror ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishini tahlil qilishdagi asosiy ko'rsatkichlarini, shuningdek ularning iqtisodiyotning barqaror rivojlanishini ta'minlashdagi ahamiyatini ko'rib chiqilib, uslubiy jihatlari keng yoritilgan.