TIJORAT BANKLARI VA UNING SHO’BA KORXONALARI UCHUN MOLIYAVIY HISOBOT XALQARO STANDARTLARI ASOSIDA TAYYORLASH USULI HAQIDA (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada tijorat banklarida buxgalteriya xisobi va hisobotida, sho’ba korxonalari uchun moliyaviy hisobotning xalqaro standartlari haqida ma’lumotlar berilgan.