ЕНГИЛ САНОАТ КОРХОНАЛАРИДА ТАЙЁР МАҲСУЛОТЛАР ҲИСОБИ ВА АУДИТИ МЕТАДАЛОГИЯСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу илмий мақолада енгил саноат корхоналарида тайёр маҳсулотлар ҳисоби ва баҳолаш усулларини такомиллаштириш масалалари ўрганилган. Бундан ташқари, саноат корхоналарининг бир қатор макроиқтисодий кўрсаткичларга таъсири, физик ҳажм индекси, тайёр маҳсулотларни баҳолашнинг мавжуд усуллари таҳлили ва енгил саноат корхоналарида тайёр маҳсулотларнинг ҳаётийлик цикли алгоритми ишлаб чиқилди.