СОҒЛИҚНИ САҚЛАШ СОҲАСИНИ МОЛИЯЛАШТИРИШДА ТИББИЙ СУҒУРТАНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ КОНЦЕПТУАЛ АСОСЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада жаҳон мамлакатларида соғлиқни сақлаш соҳасини молиялаштиришда тиббий суғуртани ташкил этишнинг концептуал асослари таҳлили амалга оширилган.