КИЧИК БИЗНЕС КОРХОНАЛАРИДАГИ ИҚТИСОДИЙ МУТАНОСИБЛИК ҲАМДА ИҚТИСОДИЙ САМАРАДОРЛИГИНИ БАҲОЛАШНИНГ УСЛУБИЙ МАСАЛАЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада кичик бизнес корхоналаридаги иқтисодий мутаносиблик ҳамда иқтисодий самарадорлигини баҳолашнинг услубий масалалари ёритилган.