MOLIYAVIY NAZORATNING ROLI VA UNI TASHKIL ETISHNING OʻZIGA XOS JIHATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada muallif bugungi kunda moliyaviy nazoratning ahamiyati toʻgʻrisida fikr yuritib uni tashkiliy jihatlariga eʼtibor qaratadi, oʻziga xosliklarini eʼtirof etadi, asosiy maqsad sifatida moliyaviy nazorat jarayon tasniflash, turli belgilari boʻyicha guruhlarga ajratish olingan boʻlib, muallif ushbu tadqiqotda bunga alohida eʼtibor qaratadi. Maqola soʻngida esa hozirgi islohotlar vaqtida moliyaviy nazorat samarali takillashga qaratilgan oʻz taklif va xulosalarini taqdim etadi.