DAVLAT SEKTORIDA MOLIYAVIY NATIJALAR AUDITINI REJALASHTIRISH VA TASHKIL ETISH MASALALARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada davlat sektorida moliyaviy natijalar auditini rejalashtirish va tashkil etish masalalari yoritilgan. Davlat sektorida moliyaviy natijalar auditini rejalashtirish va tashkil etishni yaxshilash boʻyicha xulosalar shakllantirilgan va takliflar berilgan.