“SAM AUTO” AJ KORXONASIDA MARKETING TATQIQOTLARINI TAKOMILLASHTIRISH YO’LLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada bozor konsepsiyasini ishlab chiqish, uni rivojlantirishni rejalashtirish, boshqarish, nazorat va tahlil qilish uchun marketing tadqiqotlarini amalga oshirishni, statistik tahlil qilish , texnologiyaning turi , ixtisoslashuv darajasi ko‘rib chiqilgan.