TASHQI SAVDO FAOLIYATINI STATISTIK TADQIQ ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Tashqi savdo ahamiyati va uning mintaqa iqtisodiyotiga ta’sirini chuqur o‘rganishni, hududning tashqi savdosini har tomonlama ijtimoiy-iqtisodiy o‘rganmasdan turib amalga oshirish mumkin emas. Maqolada tashqi savdoni tadqiq etishning zamonaviy usullari to‘g‘risida ma‘lumot berilgan.