KORPORATIV MOLIYA STRATEGIYASIDA SNW-TAHLIL O‘TKAZISHNING IQTISODIY AHAMIYATI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur ilmiy maqolada aksiyadorlik jamiyatlarida moliyaviy strategiyalarni ishlab chiqishning ahamiyati va dolzarbligi asoslab berilgan. Shuningdek moliyaviy strategiyada SNW tahlil o‘tkazishning iqtisodiy ahamiyati va ilmiy asoslari bayon etilgan. Sohaga doir iqtisodchi olimlarning ilmiy qarashlari tadqiq etilgan. Xorijiy va mamlakatimiz aksiyadorlik jamiyatlarida SNW tahlil natijalariga doir xulosalari keltirilgan.