TADBIRKORLIK FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH VA TASHKILIY-IQTISODIYOTNING NAZARIY ASOSLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo'jaligida tadbirkorlikni rivojlantirish va rag'batlantirishning tashkiliy-iqtisodiy shartlari haqida xamda qishloq xo‘jaligi sohasining iqtisodiyoti, jamiyat va umuman insoniyat uchun ahamiyatini anglashning amaliy jihati va boshqaruv amaliyoti orqali amalga oshirilishi haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.