TIJORAT BANKLARIDA UMUMIY ICHKI AUDIT TEKSHIRUVI USLUBIYOTINI TAKOMILLASHTIRISH (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada tijorat banklarida umumiy ichki audit tekshiruvlarini olib borishdagi uslubiyot va audit o‘tkazilishini tashkil etishning variantlari ilmiy tahlil etilgan.