ТОВАР-МОДДИЙ ЗАХИРАЛАР АУДИТИНИ ЎТКАЗИШНИНГ АСОСИЙ БОСҚИЧЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада товар-моддий захираларнинг моҳияти, уларни аудиторлик текширувидан ўтказиш масалалари ёритилган. Мақолада товар-моддий захиралар аудитини халқаро стандартлар асосида ташкил қилиш йўналишлари белгилаб берилган. Муаллифлар томонидан товар-моддий захиралар аудитини ўтказиш босқичлари ишлаб чиқилган ва мазкур босқичларда аудитор томонидан бажариладиган амаллар келтириб ўтилган.