ЮҚОРИ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИ БИЗНЕС ФАОЛИЯТИГА ТАЙЁРЛАШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада юқори синф ўқувчиларини бизнес фаолиятига тайёрлашнинг назарий асослари ҳамда юқори синф ўқувчиларини бизнес фаолиятига тайёрлаш долзарб педагогик муаммо эканлиги, педагогик-психологик хусусиятлари, умумий ўрта таълим мактабларида ўқувчиларни бизнес фаолиятига тайёрлашнинг амалиётдаги ҳолати ёритиб берилган.