LOGISTIKA TUSHUNCHASI VA LOGISTIKA XARAJATLARINING TASNIFLANISHIGA YONDASHUVLAR (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada logistika tushunchasi va logistika xarajatlarining tasniflanishi masalalari yoritilgan. Logistika va logistika xarajatlari tushunchalariga xorijiy va respublikamiz iqtisodchi olimlarning ta’rifi va fikr-mulohazalari o‘rganilgan. Logistika xarajatlarini tasniflash bo‘yicha yondashuvlar shakllantirilgan va takliflar ishlab chiqilgan.