ИНВЕСТИЦИОН ФАОЛИЯТИНИ МОЛИЯЛАШТИРИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мазкур мақолада иқтисодиёт тармоқларида инвестицион фаолиятини молиялаштириш манбалари ҳамда ҳалқаро молия институтлари маблағларини жалб қилиш билан боғлиқ ҳолати таҳлил қилинган. Шунингдек, инвестицияларни жалб қилиш орқали иқтисодиётга таъсири бўйича илмий ёндашувлар, шу билан бирга тижорат банклари томонидан инвеститция фаолиятини ривожлантиришга қаратилган таклифлар ишлаб чиқилган.