SANOAT KORXONALARIDA AYLANMA MABLAG‘LARDAN FOYDALANISHNI ME’YORLASHTIRISH VA SAMARADORLIGINI OSHIRISH IMKONIYATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada sanoat korxonalarida aylanma mablag‘lardan foydalanishni me’yorlashtirishning nazariy va uslubiy asoslari yoritilgan. Shuningdek, sanoat korxonalarining moliyaviy barqarorligini ta’minlashda aylanma mablag‘lardan foydalanish holati statistik ko‘rsatkichlar asosida tahlil qilingan, sanoat korxonalarida aylanma mablag‘lar foydalanish samaradorligini oshirish bo‘yicha ilmiy yondoshilgan holda taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.