САНОАТ КОРХОНАЛАРИДА ПЕРСОНАЛНИ ИННОВАЦИОН БОШҚАРИШ ТИЗИМИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада саноат корхоналарининг персонали, ундан фойдаланиш, персонални бошқариш тизимини ўзгартириш, такомиллаштириш жараёнлари, персонални бошқариш тизимидаги ўзгаришлар инновациялар нуқтаи назаридан кўриб чиқилган. Персонални бошқариш тизимидаги инновациялар ва инновацион жараённинг хусусиятларини кўриб чиқилган. Шунингдек “корхона персоналини инновацион бошқариш” тушунчасини очиб бериш учун мавжуд адабий ва қонунчилик манбалари ўрганлган.