ОЗИҚ-ОВҚАТ САНОАТИ КОРХОНАЛАРИДАТАШКИЛИЙ-ИҚТИСОДИЙ МЕХАНИЗМНИ БОШҚАРИШ МЕТОДОЛОГИЯСИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада интеграциялашув жараёнида корхонанинг ташкилий-иқтисодий механизмини бошқариш методологияси мавзуси ёритиб ўтилинган. Асосан бугунги кундаги озиқ-овқат саноати корхоналари объект қилиб олинган.