ИНСОН КАПИТАЛИ НАЗАРИЯСИНИ РИВОЖЛАНИШИНИНГ КОНЦЕПТУАЛ АСОСЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
мақолада инсон капитали назариясини ривожланишининг концептуал асослари бўлган сиёсий иқтисод, классик, неоклассик ва замонавий инсон капитали мактабларининг илмий ғояларини тадқиқ этиш асосида муаллифлик ёндошуви ишлаб чиқилган.