SAVDO KORXONALARIDA BUXGALTERIYA HISOBINING HOZIRGI HOLATI HAMDA UNI RIVOJLANTIRISHNING USTUVOR YO‘NALISHLARI VA SOHANING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada savdo korxonalarida buxgalteriya hisobining hozirgi holati, hamda uni rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlari va sohaning o‘ziga xos xususiyatlari, savdo korxonalarining yanada rivojlanishida zamonaviy texnologiyalarni keng qo‘llagan holda vaqt va mehnat unumdorligiga erishish, shuningdek savdo korxonalarining buxgalteriya hisobini xalqaro standartlarga moslashtirish bayon qilingan.