ТОВАР-МОДДИЙ ЗАХИРАЛАРНИ БАҲОЛАШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ ВА БОСҚИЧЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мазкур мақолада хўжалик юритувчи субъектларнинг товар-моддий захираларини молиявий ҳисоботнинг халқаро стандартлари асосида баҳолаш ҳамда ҳисобини юритиш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган. Шунингдек, товар-моддий захираларнинг ўзига хос хусусиятлари ҳамда молиявий ҳисоботларда уларни акс эттириш масалалари ёритиб берилган.