KORXONA RAQOBATBARDOSHLIGINI BAHOLASH USULLARINING TAVSIFI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Mazkur makolada o‘rganilayotgan bozorda korxonaning mavqeini aniqlash, raqobatbardoshlikni oshirish bo‘yicha chora-tadbirlarni ishlab chiqish, birgalikdagi faoliyat uchun kontragentlarni tanlash, yangi sotish bozorlariga chiqish dasturini tuzish, investitsiya faoliyatini amalga oshirish, iqtisodiyotni davlat tomonidan tartibga solishni amalga oshirish ko‘rib chiqilgan.