AUDITORLIK RISKINI XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA BAHOLASHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Mazkur maqolada auditorlik riskini xalqaro standartlar asosida baholashning o’ziga xos xususiyatlari tadqiq etilib mamlakatimiz audit tizimida qo’llash bo’yicha taklif va tavsiyalar berib o’tilgan.